top of page
LogoNHK_PNG_Ingen_Bakgrund_edited.png

NATURENS GÅVOR
YOGA, MAT & NJUTOMHUS

FJÄLLANDA & LINDA PERSSON
6:e till 9:e oktober

Vi bjuder in till en unik helg där yogan, naturen och matens magiska krafter vävs ihop till en spännande helhet. Linda kommer och bidrar med sin otroliga kunskap och syn på grön mat, hälsosam och hållbar livsstil. 

Tillsammans utforskar vi innebörden av mindful eating, de bästa knepen kring att få till en riktigt bra surkål och hur du kan få in örternas magi i din vardag. Vi spenderar tid i naturen i form av skogsbad och lättsammare vandringar med fokus på njutomhus och närvaro. Vi låter naturen tala och ger oss tid till att lyssna. 

Vi bor på Trillevallens Fjällgård där naturen, lugnet och den storslagna utsikten är närmaste granne.

Linda Persson

Med en bakgrund som hälsokonsult, kroppsterapeut och socialpedagog har Linda en gedigen erfarenhet och kunskap om hur vi människor fungerar som helhet. Hon har föreläst och utbildat i ämnet i över 20 år. Linda har drivit restauranger med växtbaserad mat. Under 8 år drev hon Malmös första rawfood restaurang, Raw Food House, som har vann en mängd olika priser för dess koncept och mat, bl.a. "Årets hälsokoncept" på restauranggalan i Stockholm 2011 och "Årets vegetariska i Skåne" av Metro Guldgloben 2013.

År 2015 gav hon ut sin första bok Rå mat, en receptsamling som vann första pris i World cookbook award som Sveriges bästa vegetariska kokbok i 2015. Hennes andra bok Systrarna Perssons skafferi, som hon skrev med sin syster Malin Persson släpptes 2020 och tredje boken släpps nu i höst.

 

Utgångspunkten i Lindas verksamhet är att en grön, hälsosam och hållbar livsstil absolut inte behöver vara tråkig och enformig. Det krävs bara lite nya idéer och inspiration. Och det har Linda massor av! 

INGÅR I RETREATET

 • Fyra dagar av naturens gåvor

 • Tre nätter i delat sovrum

 • Helpension av 
  fantastisk
   växtbaserad mat 

 • Yoga & meditation

 • Guidad tid i naturen med kortare vandringar och njutomhus

 • Workshops med Linda 

 • Intruduktion till naturceremonier och ritualer

  PRIS: 7495 KR

FÖRKUNSKAPER

​Inga förkunskaper krävs varken för vandringar, yoga eller grön mat. Alla med ett nyfiket sinne och en längtan till att återta sin relation till naturen är välkomna.

En bonus är också att du gillar väder. För varierande väder, det är något vi har gott om i fjällen.

UTRUSTNING

Du behöver bland annat ha ett par rejäla och ingångna skor, gärna modell högre som går över ankeln. Det kan vara mycket blött på fjället under hösten och därför rekommenderar vi kraftiga vattentåliga kängor/skor/stövlar.

Packlista medföljer vid bokat retreat. 

Kantarell.png
Kokkaffe.png
Ledkryss.png

VAD ÄR NJUTOMHUS?

Vi ser att samhällets stress och krav på prestation ofta tas med ut i naturen, det vill vi komma ifrån. Genom att sakta in, bara vara och låta naturen göra sitt. Vila mot en gran, känna marken under bara fötter, låta blicken vandra dit den vill och smaka på kristallklart fjällvatten.

Kroppen ska få värma upp och sträcka ut de muskler som används på fjället och behöver kärlek. Några klasser är mer fysiska och flödande medan yinyogan är stillsam och meditativ. Du guidas alltid till att göra val utifrån vad din kropp behöver.

VILKEN TYP AV YOGA?

TRANSPORT

Miljön ligger oss självklart nära hjärtat. Från Stockholm och Göteborg finns dagliga avgångar med tåg till Åre. Tider för samling och avslut anpassas till nattågets ankomst på torsdagen och eftermiddagståget söndag. 

Preliminärt schema

- kan ändras beroende på väder, vind och förutsättningar

Torsdag

09.30 Frukost

11.00 Ut i naturen
12.30 Lunch utomhus
Mindful eating-workshop med Linda

15.30 Yoga 

18.30 Middag

Fredag

07.30 Morgonyoga

09.00 Frukost

10.30 Ut i naturen
12.00 Lunch utomhus

14.00 Surkål-workshop med Linda

17.00 Ceremonier och ritualer-workshop med Elin

18.30 Middag över eld

20.00 Yinyoga i pyjamas 

Lördag

07.30 Sinnes-promenad

08.30 Frukost

10.00 Örter i din vardag-workshop med Linda

12.30 Lunch utomhus

17.00 Ditt vilda jag-workshop med Bea

18.30 Middag

Söndag

07.30 Morgonyoga

09.00 Frukost

10.30 Avslutande cirkel

Tid för packning
11.30 Hejdå

Naturens gåvor
Boka ditt helgretreat
Vad har du för erfarenhet av yoga?
Vill du vara på plats redan på onsdagen och bo en extra natt för 500kr?

 * Personnummer behövs för fakturaunderlag 
 

 
Genom att klicka på boka godkänner du våra villkor.
 
När du klickar på boka är din plats bokad och en faktura kommer skickas till dig via mail inom kort. Du får även universum att le för att du valt att investera i dig själv.

bottom of page