top of page

Den gemensamma drömmen

Under de senaste dagarna har vi lyssnat in era tankar och funderingar gällande entreprenörskap, att driva eget och vad vi drömmer om i livet. Slutsatsen som vi kan dra är att det är många som drömmer om att starta eget. Övervägande anledningar handlar om att få styra sin egen tid och att få jobba kreativt och med sin passion.


Det många ser som ett hinder för att ta steget är rädslan för att det inte ska gå bra, bristande självförtroende, tiden som en behöver lägga ner, att göra det ensam eller den ekonomiska ovissheten. Det är också detta som de som redan driver eget vittnar om. De nämner även utmaningen kring att aldrig riktigt känna sig klar eller tillräcklig då listan på att göra aldrig tar slut, att prioritera sin tid rätt, att hitta ett hållbart arbetssätt mm. Vårt syfte med den här lilla serien inlägg är att synliggöra att du inte är ensam, oavsett din situation är du inte ensam. Det finns alltid någon som delar din upplevelse och som kämpar med liknande utmaningar. Det kan vi hämta styrka från.


Det som är gemensamt med de flesta, oberoende om du driver eget, vill starta eller inte är intresserad av att driva eget alls är drömmen om frihet. En vardag med balans, värme och ett syfte som stämmer överens med det sanna jaget.


Hur kan vi skapa mer av det vi längtar efter i våra liv?

Vad kan du göra för förändringar för att ta första steget mot din dröm?

Hur kan vi stötta varandra för att våga uppfylla drömmen?


Väcker det här en nyfikenhet hos dig? Behöver du en vänlig kruff för att våga ta steget? Behöver du stöttning för att se vart du är på väg i ditt företagande? Eller kanske tips på hur du kan skapa en mer hållbar arbetsmiljö för dig själv? Vi fortsätter samtalet kring entreprenörskap på vår helg Wild women winter retreat den 19-22 Januari som vi bjuder in till tillsammans med kvinnorna bakom Astrid wild och Make your own.


En helg där dina drömmar får ta plats!

Läs mer och boka här.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page