top of page

Fyll livet med äventyr

Upptäcktsfärd. Det vilar en viss pirrande känsla i det ordet. För mig ligger det djupt rotat i hjärtat sen jag var barn. Så fort vi kom till ett nytt ställe var det upptäcktsfärd som gällde. Hela familjen skulle med. En avskanning av miljön för att hitta alla potentiella äventyr. En sandbank att hoppa i, klippor att klättra på för att undvika lava, ett fallet träd som förvandlas till ett piratskepp eller en oändligt stor snöhög att bestiga.


Jag förundras över förmågan jag hade när jag var liten att se allt som ett äventyr. Jag vill tro att detta finns kvar i oss, barnet som älskar upptäcktsfärder. För vem vill inte se vad som döljer sig bakom nästa krön? Kanske är det där skatten är?


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page