top of page

Vad är Fjällanda
Det är inte ofta som vi båda fastnar på samma bild men ibland händer det och då tänker vi att vi tar tillfället i akt att berätta mer om oss. Hur vi träffades och starten på det som nu blivit vårt älskade Fjällanda.


Vi som står bakom konceptet Fjällanda heter Bea Viberg och Elin Ohm. Vi möttes under året vi studerade till vildmarksguider på Campus Åre och hittade direkt ett gemensamt intresse. Nämligen hälsa och välmående i kombination med natur och friluftsliv. För oss handlar friluftsliv om att på ett kravlöst vis tillbringa tid med naturen. Vi såg att vardagens stress och krav på prestation ofta tas med ut i friluftslivet och att upplevelsen mäts och värderas utifrån hur långt, högt och krävande det var.


Vi saknade utrymme för ett annat typ av friluftsliv. Ett där upplevelsen, känslan och nuet är i fokus. Där vi går ut i naturen för att vara ute. Känna vinden, ta in den storslagna utsikten, smaka på kristallklart fjällvatten, vila under en gran och känna marken under bara fötter. Sakta in, stanna upp och återta relationen till naturen.


Vi tog saken i egna händer och något som började som ett projektarbete där vi testade om andra tyckte som vi, att prestationsfritt friluftsliv med fokus på njutomhus i kombination med yoga var något att ha, har nu utvecklats till företaget Fjällanda där vi får chansen att skapa utrymmet vi själva saknade. Det var visst fler som tyckte som vi...


Thanks to @thenomadsfamily for these beautiful pictures and @smultronsites for an awesome evening ✨


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page