top of page

Astrid Wild

Vi tror starkt på att samarbeten och att stärka varandra är rätt väg fram. Med gemensamma mål kan vi skapa förändring. För oss är planeten, allas lika värde och hälsan det viktigaste och därför är vi mycket noga med att vår värdegrund och våra värderingar återspeglas hos dem som vi samarbetar med.


Vi förespråkar sällan ett visst märke eller en viss produkt och köper så ofta vi kan begagnat. När vi väl köper nytt vill vi kunna göra kvalitativa och hållbara val där produkten skapats med intentionen att göra gott och stärka andra.


Astrid Wild är grundat och ägs av Maria & Jemina. Deras vision är att skapa förutsättningar för kvinnor att upptäcka naturens magiska krafter på planetens villkor.


Insikten om att kvinnor är missgynnade på outdoormarknaden sett till design, passform och storlekar ligger som grund för idén.


Deras dröm är att se kvinnor spendera tid i naturen, varje dag. De tror att i en värld där kvinnor spenderar mer tid i naturen, kommer leda till förbättrad hälsa och lycka, men också att vi tar bättre hand om vår planet.


Vi delar deras dröm, gör du också det? Följ dem på resan till att göra naturen tillgänglig för fler ✨


Tack för att vi får inspirera och skapa förändring tillsammans med er @ASTRIDWILD_OUTDOORFASHION


Tack till @jnfilmproduktion för dessa magiska bilder ✨0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page