top of page
Fjällanda, Elin, Bea, Helags
LogoNHK_PNG_Ingen_Bakgrund_edited.png

FJÄLLANDA


RETREATS I HELANDE FJÄLLANDA
 

Vi som står bakom konceptet Fjällanda heter Bea Viberg och Elin Ohm. Vi möttes under året vi studerade till vildmarksguider på Campus Åre och hittade direkt ett gemensamt intresse. Nämligen hälsa och välmående i kombination med natur och friluftsliv. Tillsammans skapar vi en fantastisk helhet där allt och alla är välkomna i en prestationsfri och värmande tillvaro. 

Bea Viberg

BEA VIBERG

Jag föddes med en äventyrslängtande själ. Jag vill alltid ut, utomhus kan jag sväva fritt utan tak för vad som är rätt och fel. Naturen har alltid varit en nära vän till mig, den har gett mig tröst, glädje och utmaningar som fått mig att växa. 

Jag valde att studera till vildmarksguide för att bygga på mer erfarenhet inom natur och friluftsliv. Utbildningen gav mig möjlighet till att få utveckla mitt intresse till att bli mitt yrke. Vilket har öppnat dörrar till att få kunna föra vidare den magiska kraft naturen har till andra. 

Mitt motto i livet går ut på att samla livspoäng. Allt jag tar mig för ska vara av kärlek och glädje, annars kan det va. Jag skapar dessa retreats med en nära vän och det är med en stolthet i bröstet och ett leende hjärta jag välkomnar er in i vår gemenskap. 

Elin Ohm

ELIN OHM

När jag började studera till Hälsopedagog på Universitetet slogs jag av hur otroligt många syner det finns på ordet hälsa. Jag gav mig ut på ett äventyr för att hitta en egen tolkning.

Hälsa för mig idag är hur vi pratar till oss själva och till varandra. Hur vi lyssnar till oss själva och till varandra. Hälsa för mig är respekt, mot oss själva, mot medmänniskor, mot skogen och bergen, mot djuren och naturen, utom oss och inom oss.  

 

Jag är fortfarande ute på upptäcksfärd och är ödmjuk inför hur mycket jag har kvar att lära i detta äventyr som vi kallar livet.

 

Så här långt på stigen har jag samlat på mig titlar så som yogalärare, vildmarksguide, massör och naturterapeut. Vad som finns över nästa krön ska bli spännande att upptäcka. 

bottom of page