top of page

Att få börja om

Under många år var jag på resande fot världen över, på egen hand. Det jag älskade mest med att komma till en ny plats var att ingen visste vem jag var, hur jag brukade klä mig, vilka intressen jag hade, vilken historia jag hade. Jag fick välja på nytt. Jag fick bestämma vem jag ville vara nu. Jag fick börja om med ett blankt blad.


Jag blev påmind om den känslan förra veckan när jag befann mig i ett rum med människor jag aldrig tidigare träffat för första gången på länge. Jag blev helt uppfylld av känslan att de inte visste någonting om mig, det kändes som att allt var möjligt och tillåtet. En känsla som jag insåg att jag gärna vill hitta till även med människor som känner mig.


Så här är en påminnelse till dig. Du får förändras. Du är inte skyldig någon att vara samma person som du var igår. Du får växa. Du får ångra dig. Du får spränga alla fack du någonsin blivit intryckt i. Du får börja om. Du får vara precis vem du vill, precis hur du vill.


Vem vill du vara?


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page