top of page

Den gemensamma framgången


Vi tror starkt på att den gemensamma framgången och att lyfta och hjälpa varandra är rätt väg fram. I helgen samlades modiga kvinnor för att dela sina erfarenheter och drömmar kring entreprenörskap.


Viktigt för oss är att vara transparenta och göra sånt som resonerar med våra intentioner. Därför bjöd vi in ett gäng företag som är grundat av kvinnor. Just för att stötta dem som vi tycker gör något fantastiskt och även visa den bredd som finns inom företagandet för att understryka att allt är möjligt!

Detta resulterade i en helt fantastisk goodiebag som välkomnade gästerna i helgen.

Stolt presenterar vi:Den hållbara tygpåsen. Det ska vara enkelt, tryggt och snyggt att leva hållbart och den mest hållbara produkten är den som används och tål att användas.


Grundat av Linda LindhVi ska minska globalt tvättande med 30%. Upptäck klädvård och rengöring baserat på en aktiv bakteriekultur så håller människor, miljö och materialen längre.


Tvätta mindre, lev mer!


Grundat av Linda Rosendahl NordinMellanmålet för alla! En bar fri från gluten, mjölk, nötter, mandel, ägg, jordnötter, soja och i stället fylld med fibrer, fullkorn och naturliga smaker. Bakas i Hälsingland av svenska råvaror.


Medgrundat av Therese HolmstenHandgjorda praliner tillverkade vid Åreskutans fot med inslag av bygdens smaker och råvaror. Allting började som ett experiment i morfars gamla syltkastrull med handplockade blåbär och vikta pappersstrutar.


Grundat av Marina, Eva-Lena och Marie


Har du en dröm liggandes i gömmorna, våga ta fram den, kika lite på den och kanske med vetskapen om att det finns massor med människor du kan finna stöd i och som skulle ta emot din idé med öppna armar vågar du ta ett första kliv mot den där drömmen.


Allt är möjligt och om du vågar sträcka ut en hand och be om det du behöver kanske drömmen är närmare än du tror? ✨0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page