top of page

Fjällanda för alla

En blogg, är det något att ha kanske? I början var vi skeptiska till idén just för att vi vill kunna lägga så lite tid som möjligt vid datorn. Detta därför att vi försöker leva efter vårt motto "scrolla mindre, andas med". Men ju mer vi funderade desto mer såg vi fördelarna med det hela. Vårt syfte med Fjällanda handlar om att dela med oss av vår glädje och kärlek till naturen. Vi vill inspirera andra till att upptäcka det magiska som sker när du i tystnad befinner dig i naturen eller när du i trygghet lyssnar inåt på yogamattan.


Våra fjällretreats är vårt främsta verktyg för att få praktisera vårt syfte och vilket vi är otroligt tacksamma för att vi får möjligheten att göra. Självklart vill vi att så många som möjligt ska få chansen att komma till oss och tillsammans med oss få uppleva det magiska vi talar om.


Men om en av någon anledning inte kan närvara, ska en behöva missa allt då? Nej, det tycker vi inte alls låter bra. Därför kommer vi använda oss utav bloggen för att föra en dialog med alla som delar intresse med oss. Så välkommen, vem du än är.


Här kommer ni kunna läsa om våra tankar, idéer och få en inblick i vår vardag. Hur det är att leva i en liten by som pendlar mellan att vara ett utav Sveriges största tursitmål till att vara just den lilla by den faktiskt är. Ni kommer få följa med på äventyr som kanske består utav en kaffe i skogen eller en flerdagarstur på fjället. Läsa om våra glada och ledsna stunder. Livet helt enkelt.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page