top of page

Ny satsning för kvinnliga entreprenörer med samarbete som framgångskoncept

I januari anordnas en retreat-helg med temat kvinnliga entreprenörer, för kvinnor och av kvinnor. Helgen kommer belysa ämnen som self-care, drömmar och hur vi tillsammans är starkare.

Vi är lärda att ensam är stark och att vara sårbar är lika med att vara svag. Är det verkligen så? Samtiden talar för motsatsen, att samarbete är nutidens framgångskoncept.


Det är ingen nyhet att det kan vara slitsamt att vara egenföretagare, att dessutom vara kvinna och driva eget har ytterligare utmaningar. Kvinnor är generellt mer försiktiga och riskmedvetna. Siffror visar år efter år hur kvinnor väljer att starta enskilda firmor istället för aktiebolag och även att kvinnor i högre utsträckning är deltidsföretagare och har andra jobb vid sidan av för att kunna driva företaget.


För att skapa en slagkraftig förändring krävs att fler vågar satsa på hållbara arbetssätt och framgångskonceptet tror kvinnorna bakom företagen Astrid Wild, Make your own och Fjällanda handlar om samarbete och att stötta varandra. Därför anordnas nu Wild Women Winter Retreat, en helg där kvinnor med intresse för entreprenörskap möts för att dela erfarenheter och stötta varandras utveckling.


Helgen hålls i Jämtland på Hotell Kallgården i vackra Kall där naturen är närmaste granne och riktar sig till den som driver eget eller drömmer om att starta. Här kan de som deltar bli inspirerade av kvinnliga företagsledare, utmanade i sitt självledarskap, få en möjlighet att skapa nätverk för framtiden och koppla av i en magisk fjällmiljö. Under helgen kommer nycklar och verktyg att ges för att ta idé eller start-up till nästa nivå och hur en entreprenör kan leva ett hållbart liv.


- Vi är många som kämpar med liknande utmaningar och att våga ta steget ur sin egen bubbla och ge av sin egen erfarenhet ger så otroligt mycket tillbaka. Vi tror starkt på den gemensamma framgången, att stötta och hjälpa varandra är rätt väg fram, säger Bea Viberg, medgrundare av Fjällanda.


Datum för helgen är 19-22/1 och för att delta på denna unika helg bokar du din plats här.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page