top of page

Självkärlek

Något som jag, Bea, jobbar mycket med är att känna självkärlek. Att känna att jag kan och att det jag gör duger. Det finns en rädsla i att inte vara tillräcklig eller göra tillräckligt och på så vis bli dömd av andra. Som skydd har jag byggt upp en stor mur av perfektion, allt jag gör utgår ifrån vad jag tror att andra förväntar sig eller vill ha, för på så vis slipper jag att bli ifrågasatt. Men om jag däremot blir ifrågasatt utifrån något jag skapat i tron om att det är det andra vill ha, då blir det problem. Då fattas både självkärleken och bekräftelsen ifrån andra och det blir en kraschlandning.


Senaste tiden har jag jobbat mycket med att själv känna att jag räcker och att perfektion bara är en illusion av framgång som istället skapar olycka. Jag försöker hitta hem till min magkänsla och våga lita på att jag räcker. Börja bygga på styrkan inifrån istället för utifrån och på så vis stå stabil i mina egna val, åsikter och drömmar oavsett vad andra tycker.


Vi alla kämpar med något och för oss känns det viktigt att dela allt och inte bara förmedla en illusion om att allt är perfekt. För det är i det operfekta som lekfullheten och kärleken vilar, tillsammans kan vi bli modiga nog att våga vara som vi är. ✨0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page